Térkő Tisztítás Magasnyomású Mosóval

Szakterületünk a térkő tisztítás, melyet korszerű, meleg vizes magasnyomású mosóberendezéssel végzünk. Cégünk elkötelezett a kültéri felületek tisztításának legmagasabb színvonalú megoldása mellett.

Dinamikusan fejlődő vállalkozás vagyunk, amely a térkő, viacolor felületek tisztítására specializálódott. Célunk, hogy ügyfeleink számára tiszta, esztétikus és biztonságos környezetet biztosítsunk kedvező áron. Legyen szó családi házak, közterületek, ipari létesítmények vagy kereskedelmi ingatlanok térkövezett felületeiről, profi munkára számíthat.

Szolgáltatásaink

 • Térkő Tisztítás: Magasnyomású mosóberendezéseinkkel hatékonyan eltávolítjuk a szennyeződéseket, mohát, algát és olajfoltokat a térkövekről.
 • Fugatisztítás: A tisztítás során a térkövek közötti fugákat is alaposan megtisztítjuk, hogy azok ne csak szép, de tartósak is legyenek.
 • Impregnálás: Igény szerint impregnálással védjük a megtisztított felületeket a gyors újra szennyeződéstől és az időjárás viszontagságaitól.

Miért válasszon minket?

 • Korszerű technológia: Speciális magasnyomású mosóberendezéseink a legmodernebb technológiával működnek, melyek biztosítják a hatékony és kíméletes tisztítást.
 • Szakértelem: Tapasztalt szakembereink alaposan ismerik a különböző felületek tisztítási igényeit, így garantáljuk a legjobb eredményt.
 • Környezetbarát megoldások: Kiemelten figyelünk a környezetvédelemre, ezért tisztítási módszereink során meleg vízzel dolgozunk.

Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról vagy árajánlatot kérni, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon a fenti telefonszámon!

Térkő Tisztítás Magasnyomású Mosóval

Engedje, hogy szakértő csapatunk új életet leheljen térkövezett felületeibe, és tegye azokat újra ragyogóvá!

Térkő Tisztítás Budapesten és a Környező Településeken Magasnyomású Mosóval

A térkövek esztétikus és praktikus megoldást nyújtanak az udvarok, teraszok, járdák és autóbeállók burkolására. Azonban idővel a térkövek felületén lerakódások, szennyeződések, moha és alga jelenhet meg. Ez nem csak esztétikailag zavaró, hanem csúszóssá is teheti a felületet. Budapesten és a környező településeken egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magasnyomású mosás mint hatékony, vegyszermentes és gyors megoldás a térkövek tisztítására.

Íme néhány kép egyik munkánkból. A képek készítésekor a térkő még vizes volt de a kiszáradás után kivilágosodik és olyan lesz mint az új.

Milyen anyagból van a térkő?

A térkő általában betonból készül, amely egy cement, homok, kavics és víz keverékéből álló építőanyag. Az előállítás során ezeket az anyagokat formákba öntik, majd megfelelő idő alatt megszilárdulnak, hogy létrehozzák a térköveket. Ezen kívül léteznek más anyagból készült térkövek is. Például természetes kőből (gránit, mészkő), agyagból égetett téglák, és újabban újrahasznosított műanyagokból készített változatok is. Az anyagválasztás a kívánt esztétikai megjelenéstől, a terhelési követelményektől és a környezeti hatásokkal szembeni ellenállástól függ.

Milyen a térkő szerkezete?

A térkő szerkezete több szempontból is meghatározott, hogy biztosítsa a kívánt szilárdságot, tartósságot és esztétikai megjelenést. A szerkezet főbb jellemzői a következők:

Anyagösszetétel:

 • Beton térkövek: A beton térkövek cementből, homokból, kavicsból és vízből készülnek. A cement hidratálódása során kialakuló kristályos szerkezet biztosítja a szilárdságot.
 • Természetes kő térkövek: Ezek természetes kőzetekből, például gránitból, mészkőből vagy bazaltból készülnek, melyek nagy szilárdságúak és tartósak.
 • Agyag térkövek: Kiégetett agyagból készülnek, hasonlóan a téglákhoz, és különösen jó fagyállóságot és kopásállóságot biztosítanak.
 • Újrahasznosított műanyag térkövek: Ezek újrahasznosított műanyagokból készülnek, és könnyűek, valamint ellenállóak a kémiai hatásokkal szemben.

Szerkezeti felépítés:

 • Szilárd tömb: A legtöbb térkő szilárd tömbként készül, amely homogén anyagszerkezettel rendelkezik.
 • Üreges szerkezet: Néhány térkő üreges kialakítású lehet, ami könnyebb súlyt és jobb vízelvezetést biztosít.

Felületi kialakítás:

 • Sima vagy texturált felület: A térkövek felülete lehet sima, polírozott vagy texturált, hogy jobb tapadást biztosítson és esztétikai hatást érjen el.
 • Színezett vagy természetes: A beton térköveket gyakran színezik pigmentek hozzáadásával a keverékhez, hogy különböző színárnyalatokat érjenek el.

Méret és forma:

 • Szabványos méretek: A térkövek különböző szabványos méretekben és formákban kaphatók, beleértve a téglalap, négyzet, hatszög és egyéb dekoratív formákat.
 • Egyedi formák: Speciális igények esetén egyedi formák és méretek is gyárthatók.

Ezek az összetevők és szerkezeti jellemzők együtt határozzák meg a térkő végső tulajdonságait, például szilárdságát, tartósságát, kopásállóságát és esztétikai megjelenését.

A Magasnyomású Mosás Előnyei

Hatékonyság és Gyorsaság: A magasnyomású mosóval végzett tisztítás gyors és alapos megoldást nyújt a szennyeződések eltávolítására. A nagy nyomású vízsugár könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket A mohát és algát, amelyeket kézi tisztítással nehéz lenne eltüntetni.

Környezetbarát Megoldás: A magasnyomású mosás során nincs szükség vegyszerekre, ami környezetbarát alternatívát jelent. Csak víz és nyomás segítségével érjük el a kívánt tisztaságot, így elkerülhetjük a vegyszerek talajba és élővizekbe kerülését.

Hosszú Távú Karbantartás: A rendszeres tisztítás megőrzi a térkövek esztétikai megjelenését és meghosszabbítja élettartamukat. A tiszta felület kevésbé hajlamos a moha és alga visszatelepedésére, így hosszabb ideig marad tiszta.

A Tisztítás Folyamata

A tisztítás előtt fontos az előkészítés. El kell távolítani a területről minden mozdítható tárgyat, például bútorokat, növényeket és egyéb dekorációkat. Ezután alaposan lesöpörjük felületet, hogy eltávolítsuk a laza szennyeződéseket.

Magasnyomású Mosás

A magasnyomású mosó használatakor lényeges a megfelelő nyomás és fúvóka kiválasztása. A túl magas nyomás károsíthatja a térkövek felületét, míg a túl alacsony nyomás nem lesz elég hatékony. Általában 1500-3000 psi (font per négyzethüvelyk) közötti nyomás megfelelő a térkövek tisztításához.

A tisztítás után lehet impregnálószerrel kezelni a térköveket. Így megvédjük őket a szennyeződések újbóli lerakódásától és a moha, alga újbóli megjelenésétől. Az impregnálószerek vízlepergető réteget képeznek a köveken, így nehezebben szennyeződnek.

Magasnyomású Mosás Szolgáltatások Budapesten és Pest megye településein

Cégünk Budapesten és a környező településeken kínál magasnyomású mosási szolgáltatásokat. Profi szolgáltatóként professzionális berendezésekkel és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk. Így a lehető legjobb eredményt nyújtjuk. A szolgáltatások ára változó, de általában a tisztítandó terület mérete és szennyezettsége alapján határozzuk meg.

Szolgáltatások Kiválasztása

Szolgáltató választásakor érdemes figyelembe venni, hogy sokan nem profi géppel dolgoznak, ezért nem is lesz a végeredmény megfelelő. Vállalkozásunk olyan felülettisztítási technológiát alkalmaz, amely egyedülálló, és nagyon szép lesz a végeredmény. Ez a referencia munkáink között is látható.

A térkő tisztítása magasnyomású mosóval hatékony, gyors és környezetbarát megoldás. Használata hosszú távon megőrzi a térkövek esztétikai megjelenését és funkcionalitását.

Budapesten és a környező településeken a Térkő Tisztítás mint professzionális szolgáltató áll rendelkezésre. Cégünk korszerű berendezésekkel és tapasztalt szakemberekkel végzi a térkövek karbantartását. Rendszeres tisztítással és megfelelő utókezeléssel hosszú élettartamot és tiszta, biztonságos felületet biztosítunk ingatlana környezetében.